WEBMAN
WEBMAN

SCROLL DOWN
01

Εταιρικό προφίλ

Είμαστε μια ομάδα με πάθος για δημιουργία και εξέλιξη

H εταιρία μας ιδρύθηκε το 2003, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες και εφαρμογές στον τομέα του διαδικτύου.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια, εμπλουτίζουμε συνεχώς την γκάμα των υπηρεσιών μας, με νέες τεχνολογίες και τάσεις, καθιστώντας μας πρωτοπόρους στον χώρο της τεχνολογίας.

Γνωρίζοντας τις τεράστιες δυνατότητες του διαδικτύου, προτείνουμε λύσεις με σκοπό:

- Την σωστή προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σου.
- Την ψηφιακή αναβάθμιση της επιχείρησής σου.
- Την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών προς τους πελάτες σου.

H εταιρία μας, εγγυάται την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, παρέχοντας επίσης άμεση υποστήριξη, άψογη εξυπηρέτηση, συνέπεια και πάνω απ’ όλα επαγγελματισμό!

 

0
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
0
ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ PROJECTS
W

Προηγμένες υπηρεσίες διαδικτύου

Ανακάλυψε τις πιο καινοτόμες & αξιόπιστες υπηρεσίες για την επιχείρηση σου!

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η εταιρική σου ιστοσελίδα είναι η εικόνα της επιχείρησής σου στο διαδίκτυο! Αυτή η εικόνα θα γίνει η πρώτη επαφή με τον μελλοντικό σου πελάτη και ...

Περισσότερα

Η εταιρική σου ιστοσελίδα είναι η εικόνα της επιχείρησής σου στο διαδίκτυο!

Αυτή η εικόνα θα γίνει η πρώτη επαφή με τον μελλοντικό σου πελάτη και πολλές φορές η αιτία για να κερδίσεις το ενδιαφέρον, τον χρόνο και την ανάγκη του ώστε να επιλέξει τελικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου.

Επένδυσε όχι απλά σε μια ιστοσελίδα, αλλά σε ένα πραγματικό εργαλείο που θα βοηθήσει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σου αλλά και την εκπλήρωση όλων των στόχων σου. Όποιο και αν είναι το αντικείμενο των εργασιών σου, μια σύγχρονη και προσεγμένη ιστοσελίδα, σου αξίζει!

Κατασκευή e-shop

Μαζί δημιουργούμε το νέο σου ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), με όλα τα απαραίτητα εργαλεία, για την σωστή και ορθή λειτουργία του. Εμφάνιση, ταχύτη...

Περισσότερα

Μαζί δημιουργούμε το νέο σου ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), με όλα τα απαραίτητα εργαλεία, για την σωστή και ορθή λειτουργία του. Εμφάνιση, ταχύτητα, ευκολία στην πλοήγηση αλλά και φιλικό προς τον επισκέπτη, για online πωλήσεις όπως τις φαντάζεσαι.

Καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου e-shop, με τραπεζική διασύνδεση, πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας, πληρωμές PayPal, ClickAway, διασύνδεση με skroutz.gr & bestprice.gr και άλλα πολλά.

Μη σε τρομάζουν τα Social Commerce, Digital Marketing, SWS, SEO,  κ.α, είμαστε δίπλα σου σε όλη τη διαδικασία, σε κάθε βήμα, με την υποστήριξη αλλά και την καθοδήγησή μας.

Διαχείριση server (Vps / Cloud / Dedicated)

Κινήσου έξυπνα και απόκτησε τον server που πραγματικά έχεις ανάγκη για να προσφέρεις άψογα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες σου. Το εξειδικευμένο ...

Περισσότερα

Κινήσου έξυπνα και απόκτησε τον server που πραγματικά έχεις ανάγκη για να προσφέρεις άψογα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες σου.

Το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα μας, είναι διαθέσιμο να σου προτείνει την καλύτερη επιλογή server (dedicated ή cloud vps) και να σε καθοδηγήσει στη σωστή αναβάθμιση των υπηρεσιών σου.

 

Φιλοξενία ιστοσελίδων & web ερφαρμογών

Ψάχνεις την απόλυτη ταχύτητα και την ασφάλεια των δεδομένων σου; Είσαι στο σωστό δρόμο! Χαρακτηριστικό γνώρισμα μας είναι η ταχύτητα αλλά και η ασ...

Περισσότερα

Ψάχνεις την απόλυτη ταχύτητα και την ασφάλεια των δεδομένων σου; Είσαι στο σωστό δρόμο!

Χαρακτηριστικό γνώρισμα μας είναι η ταχύτητα αλλά και η ασφάλεια που παρέχουμε σε ιστοσελίδες υψηλών απαιτήσεων όπως e-shop, ειδησεογραφικά portal και εφαρμογές υψηλής διαθεσιμότητας (data gateways).

Όλα τα συστήματα μας βρίσκονται σε βελτιστοποιημένους dedicated servers ενώ καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, εξασφαλίζουν την προστασία των δεδομένων από οποιοδήποτε κίνδυνο.

 

Domain names & SSL

Τι είναι το SSL; Η κύρια λειτουργία του SSL (Secure Sockets Layer) είναι η δημιουργία μιας κρυπτογραφημένης σύνδεσης μεταξύ του web server και του...

Περισσότερα

Τι είναι το SSL;

Η κύρια λειτουργία του SSL (Secure Sockets Layer) είναι η δημιουργία μιας κρυπτογραφημένης σύνδεσης μεταξύ του web server και του browser του επισκέπτη, διασφαλίζοντας την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποτρέποντας την υποκλοπή τους από κακόβουλους χρήστες.

3 λόγοι που κάθε ιστοσελίδα πρέπει να έχει SSL

1) Ασφάλεια

Αν η ιστοσελίδα αποστέλλει ή λαμβάνει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, τότε θα πρέπει απαραίτητα να προστατεύεται από ένα πιστοποιητικό SSL.

2) Εμπιστοσύνη

Οι επισκέπτες πλέον μπορούν να καταλάβουν πολύ εύκολα ότι βρίσκονται σε μια ιστοσελίδα υπό ασφαλή σύνδεση με ειδοποιήσεις ή και εικονίδια στους browsers που χρησιμοποιούν. Η μη χρήση του πιστοποιητικού θα επιδράσει αρνητικά κατά την πλοήγησή τους, ενώ είναι πολύ πιθανό να εγκαταλείψουν την ιστοσελίδα για μία άλλη.

3) Προβάδισμα στα αποτελέσματα της Google

Από το 2014, η Google θεωρεί την ασφαλή σύνδεση μέσω πιστοποιητικού SSL, σημαντικό λόγο για τη βελτίωση της κατάταξής μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματα της.

Marketing & advertising

Τα Social Media προσφέρουν πολλές δυνατότητες όσον αφορά την προώθηση και διαφήμιση των προϊόντων - υπηρεσιών και την αναζήτηση νέων πελατών. Η δι...

Περισσότερα

Τα Social Media προσφέρουν πολλές δυνατότητες όσον αφορά την προώθηση και διαφήμιση των προϊόντων - υπηρεσιών και την αναζήτηση νέων πελατών.

Η διαφήμιση μέσω των social media αποτελεί μια από τις πιο πετυχημένες μεθόδους marketing στο internet! Για το λόγο αυτό θα πρέπει να γίνει η σωστή επιλογή της μεθόδου που θα χρησιμοποιηθεί για τον σκοπό αυτό.

Κάνε την σωστή και παράλληλα έξυπνη κίνηση!

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία της εταιρικής παρουσίας σου στα Social Networks, την ενημέρωσή της με νέα θέματα, διαγωνισμούς και video. Δημιουργούμε στοχευμένη διαφήμιση με κριτήρια, το φύλο, την ηλικία και τα δημογραφικά στοιχεία των χρηστών.

- Εταιρική παρουσία στα Social Networks με τη δημιουργία σελίδων
- Διαφήμιση που τοποθετείται στην σελίδα του κοινωνικού δικτύου (Social Advertising Campaign)
- Δημιουργία εξειδικευμένων εφαρμογών

W

Συνεργασίες

Ισχυρές συνεργασίες με εταιρίες στον χώρο του διαδικτύου.